Taivaan Lapsen Taival

Vapahtajani Jeesuksen jalanjäljissä

Valinnan paikka

on March 1, 2016

Jos maahan vedettäisiin viiva ja kuoleman uhalla vaadittaisiin NYT päättämään kummalle puolen sitä asetut, kun toiselle puolen menevät ne, jotka tunnustavat Jeesuksen Jumalan Poikana ja toiselle puolen ne, jotka kieltävät hänet, kummalle puolen sinä astuisit?

Kutsu on, että “tänä päivänä jos kuulette hänen äänensä, älkää paaduttako sydäntänne”. Kummalle puolen siis astuisit?

Jos astut sille puolen, jotka kieltävät Jeesuksen, en voi kuin toivoa, että ehdit harkita kantaasi, ennen kuin on liian myöhäistä. Kyseinen kuoleman uhka kun on todellinen jokaiselle lankeemuksen perineelle. Siis jokaiselle meistä. “Sillä jokainen meistä on syntiä tehnyt ja on Jumalan kirkkautta vailla.”

Jumala valmisti tien luokseen ja se kulkee hänen Poikansa Jeesuksen veren kautta. Mitään muuta tietä tai nimeä ei ole meille annettu, missä voisimme pelastua sinä päivänä, kun Herran viha viimein kohtaa tätä jumalatonta maailmaa ja tekee siitä lopun.

Jos astut sille puolen, jotka tunnustavat Jeesuksen, pyydän vilkaisemaan vakaasti kaikessa rauhassa ympärillesi. Olisiko korkea aika kaikkien niiden, jotka tunnustautuvat Jeesuksen omiksi, ottaa Sana kauniiseen käteensä ja yksin sen perusteella rakkauden hengessä hankkiutua yhteisymmärryksen saarekkeeseen, joka ei enää kiistele oppikysymyksistä tai ihmisten luomista käsityksistä erottautuen omiin poteroihinsa samaa mieltä olevien kanssa, katsoen kenties karsaastikin muita niistä, jotka myös Jeesuksen tunnustavat, mutta eri mieltä arkensa asioissa ovat.

Käsky oli julistaa valtakunnan evankeliumi kaikkiin maihin ja kaikille kielille TODISTUKSEKSI ja sen jälkeen tulee loppu.

Se ei tarkoita, että kaikki kaikkialla ottaisivat sanoman vastaan. Moniko Nooan ajan ihmisistä todella kuuli mitä hän julisti arkkia rakentaessaan? Niinpä.

Tänäkin päivänä moni on kyllä kuullut, muttei todella kuunnellut ja kun aika koittaa Jeesuksen palata omiaan hakemaan, he tulevat olemaan yhtä ihmeissään, kun ihmiset Nooan aikana, kun vettä todella alkoi tulla. Silloin ovet olivat kiinni, eikä niitä kukaan kyennyt avaamaan. Ulkopuolelle jäävät myös ne, jotka eivät ole ymmärryksensä mukaisesti valmistuksia tehneet. Eiköhän jokainen koskaan ‘sanankuulossa’ ollut ole kuullut kymmenestä neitsyestä? Miten heille mahtoi käydä?

Aivan. Heistä puolet jäi ulkopuolelle, kun juhlat alkoivat ja isäntä sanoi ovelle kolkuttamaan tulleille, ettei hän ole koskaan tuntenut heitä, “menkää pois minun tyköäni te laittomuuden tekijät”.

Ilman parannuksen tekoa ei Karitsan hääjuhliin ole kenelläkään asiaa, eikä siinä ole kyse tekojen evankeliumista. Siinä on kyse elävästä uskosta, joka johtaa tekoihin ja valintoihin sen mukaan, mitä Jumalan Sana meitä opastaa.

Älkää antako eksyttää itseänne, on meitä varoitettu kerran toisensa jälkeen niistä, jotka antavat ymmärtää, ettei meidän välttämättä tarvitse muuttua, ettei muka merkitse mitään, jos jatkamme omilla teillämme ja tavoin, joilla ennenkin olemme toimineet. Pelastus on armosta, Jeesus riittää. -Jeesus itse kertoi, että on kahdenlaisia rakentajia. Ne, jotka noudattavat hänen sanaansa, rakentavat kalliolle ja ne, jotka eivät noudata, rakentavat hiekalle. Miten sinun rakentamasi käy?

Niin kauan kuin sitä vielä kutsutaan “täksi päiväksi”, olkaamme valveilla ja arat tunnoltamme. Jos on mainittu, ettei kenen nimeä kirjasta poisteta, kun on ollut uskollinen loppuun saakka, niin eikö se myös tarkoita, että jonkun sellaisen nimi, joka ei uskollinen ole, voidaan kirjasta pois ottaa.

Siunausrikasta kevättä ja iloa ja riemua ja kiitollisuutta jokaisen elämään ja kohtaamisiin sinä päivänä… =)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: