Taivaan Lapsen Taival

Vapahtajani Jeesuksen jalanjäljissä

Esirukouspyyntöjä

on April 12, 2016

Tulin laittaneeksi hiljan oveeni lapun, joka kertoo, että postiluukusta saa jättää esirukouspyyntöjä.

Se taisi iskeä kaksi kärpästä yhdellä iskulla, koska seuraavaa mainospostia ei jaettu minulle lainkaan. = ) Oletan käyneen niin, että jakaja vain huomasi lapun, ei lukenut sitä ja oletti sen sisältävän mainosjakokiellon.

Olen aika tunnollinen mainospostin läpikävijä ja tykkään tehdä löytöjäkin sen kautta, kuten nytkin, että olisi tarjolla jo tovin kaipaamani kaltainen paistinpannu ja peräti hintaan, johon tällä hetkellä voisin sen ostaa, joten toivon, että mainostenjakaja huomaa, mitä lapussani oikeasti lukee.

Tai sitten teen niin, että nostan lappua hiven ylemmä, jottei se yhdisty suoraan postilaatikkoon. Laitetaan sitten vaikka nuoli alaspäin lisäksi. =)

Toisaalta, olen toki ajoittain miettinyt, tulisiko mainosten tulo jo torpata, onhan elämässä toki tärkeämpääkin tehtävää ajalleen, kuin kuikuilla markkinatalouden houkutusten perään. Mutta toisaalta tänään mietin niinkin, että kun toiselle jakamiensa mainosten määrän mukaan maksetaan, niin tahdonko hänen suustaan sen leivän viedä.

No, niin. Eihän se nyt ehkä siten mene. Jakoalueen talouksien mukaan, jäi siitä sitten osa luukkuun jakamatta tai ei, mutta joka tapauksessa, jos tahdon lopettaa niiden vastaanoton, tahdon voida itse sen päättää. Onhan Tamperelainen esimerkiksi jo vuosia pääasiallinen uutislähteeni!

Tänne tämän kunhan nyt siksi, kun tuli mieleen, että voisi tuon esirukouspyyntöajatuksen jakaa muillekin vinkiksi, jos kuka Herran tuntee, että on toistenkin edestä pääsy Isän eteen heidän asioissaan.

Johan se suunnatonta luottamusta häneen osoittaisi siltä aremmaltakin, joka jos tosiaan jonain päivänä sattuisi luukusta oman avunpyyntönsä tai kiitoksensa sujauttamaan.

 

Iloista kevättä! Onneksi voimme rukoilla lähipiirin, niin tuttujen kuin tuntemattomienkin puolesta, vaikka emme varsinaisia pyyntöjä siihen saisikaan. Siunausta sinulle!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: