Taivaan Lapsen Taival

Vapahtajani Jeesuksen jalanjäljissä

Aika rakkauden

on April 23, 2016

“Ei rakkaus tule kello kaulassa, se tulee silloin silloin kun huvittaa” laulavat eräätkin suomineidot ja Korkea Veisu kauniisti huomauttaa kolmeen kertaan, että on hyvä olla häiritsemättä rakkautta ennen aikojaan. Sen on annettava itse ilmaista itsensä.

Omassa elämässäni vaikuttaisi siltä, että on rakkauden aika.

Tilanne on lähes käsittämätön. Ennenkokematon vähintään. Uusi, merkillinen, ihmeellinen, hämmentävä, hämmästyttävä, iloinen, kiinnostava, uteliaisuutta herättävä, jännittävä…

Vanhastaan arvelisi, että moinen herättäisi jälleen kaikki totutut hyljätyksi tulemisen pelot ja epävarmuudet ja arkuudet, niin fyysisesti itsestä kuin omista ajatuksista ja tunteistakin.

Sattuupa vain olemaan niin, että varsinaisesti sellaisille ei vaikuttaisi olevan mitään tilaa tai tarvetta, koska rakkauteni kohde yksinkertaisesti tahtoo juuri tämän.

Ulkoisella ei ole merkitystä, ei menneellä. Tunteet vastaanotetaan, ajatukset halutaan kuulla. Omatkin kokemukset ja elämäntaival jakaa, jotta ymmärrys ja toisen tunteminen voisivat olla mahdolliset. Tämä on suurenmoista!

Aikanaan kirjasin ylös ajatuksen: “Rakkaus kaunistaa. Seksi on kuin piste iin päälle, -ylistys tuolle kauneudelle.”

Kirjoitin sen ensimmäisen kontaktini jälkeen sillä nimenomaisella ajatuksella, että kun jos toista tosissaan aidosti rakastaa, niin vaiheessa, jossa sanat eivät enää riitä, miten kaunista onkaan, kun voi ottaa käyttöön myös fyysisen rakkauden osoittamisen muodon. Muuhun suhteeseenhan seksi ei käsittääkseni edes kuulu.

Vanhastaan minulla ei ole kokemusta sellaisesta. Tämän taival on kenet milloinkin kohdatessaan johtanut aina “perse edellä puuhun” (anteeksi karkea ilmaisumuoto).

Tänään on toisin. Ja sekin on vain yksinkertaisesti suunnatonta ja ihmeellistä. Tuntea toinen, kokea yhteys, tulla nähdyksi ja kuulluksi ja halutuksi ja arvostetuksi ilman mitään ylimääräistä tai toissijaista. Mikään ei ole ulkoisessa kiinni tai meriiteissä tai asemassa tai edes kuvitteellisesti siinä, mitä toisella olisi itselle tai edes itsellä toiselle annettavaa, kun lähtökohta on vain oma paljas itse, joka kaiken luovuttaen antautuu nähtäväksi ja kohdattavaksi.

Jos ja kun milloin tulee seuraavan askelen aika… no, sen sitten aika näyttää. Mutta kun siitäkään ei tarvitse edes mitään paineita peloista ja arkuuksista huolimatta ennakkoon ottaa ja molemmat ymmärtävät, miten aran ja herkän aiheen tiimoilla temmelletään, niin miten se ainakaan pieleen voisi mennä tai edes pettymystä tuottaa ja onhan meillä loppuelämämme aikaa opetella toisiamme. Saatika, kun tietää toisen tahtovansa ja tulevansa toimeen ja saavansa täyttymyksen jo pelkästä katseesta tai äänestä tai läsnäolosta, niin kaikki lisä siihenhän on vain pelkkää bonusta.

Kyseessä on vallan vasta alkutaival. Tapasimme 10.4.2016 hernesopan merkeissä. Mutta kunhan nyt ikäänkuin pieneksi vinkiksi muille, että jos olette ne selkeästi väärät suhteet päättäneet ja valmiit vaikka sitten yksinkin olemaan mieluummin, kuin tyytymään toisarvoiseen tai vain tyydyttävään ja kun sitten kuuntelee kuullessaan sen äänen… ja luottaen uskalluksella siihen vastaa ja ottaa sen vastaan…

Enköhän tässä lie saata matkan varrella vielä aiheeseen palata.

Itse ainakin tahdon katsoa tämän mahdollisimman avoimesti ja optimistisesti eteenpäin… Enkä nyt suinkaan tarkoita olevani sinisilmäinen kaikille niille haasteille, joita tiedämme vastassa olevan. Eiköhän tässä vielä paruta itkut jos toisetkin, milloin tuskasta, milloin onnesta, mutta yhtä kaikki.

Tämän elämään on astunut rakkaus. Ylistys ja kiitos Isälle! Hyvän lahjan annoit. =)

 

Ps. “tämähän” on siis tietenkin allekirjoittanut =) eli minä, Päivi Venäläinen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: