Taivaan Lapsen Taival

Vapahtajani Jeesuksen jalanjäljissä

Helvetistä…

on November 26, 2016

… kun vaan on nyt pakko puuskahtaa.

Saa luvan riittää tää vätystely ja väistely.

 

Jos kerran itse Jumalan Poika, Jeesus Kristus (mikähän ei siis ole sukunimi, vaan pikemmin asema), meitä varoitti pelkäämästä niitä, jotka voivat tappaa ruumiin, mutta eivät pysty sen enempään ja kehotti meitä pelkäämään pikemmin häntä, joka voi sekä ruumiin että sielun heittää helvettiin…

niin onko mieltä ajatella HELVETIN olevan vain kuoleminen palamalla?

Lakata olemasta. Kadota. Elämän päättyminen. Tai mitä ikinä sanoja kuvaamaan sitä nyt tahtookaan käyttää, että tämä elämänä tunnettu ei enää ole, mutta ei ole mitään muutakaan.

 

Jos on parempi hakata kätensä poikki ja heittää luotaan, kuin päätyä heitetyksi helvettiin. Jos on parempi kaivaa silmä päästään ja heittää luotaan mieluummin, kuin joutua silmät tallella heitetyksi helvettiin… Miten kummassa kuvittelemme helvetin olevan jotakin kivutonta, lopullista, tunnotonta, vailla ajatusta olevaa poistumista tämän elämän näyttämöltä???

Miksi minun tulisi uskoa Jeesuksen sovitusvereen niin, etten uskostani luovu kidutettunakaan, en minkään painostuksen edessä ja vaikka joutuisin katsomaan koko perheeni julman murhan silmieni edessä… jos kerran kuolema on vain olemassaoloni lakkaaminen, vailla tuskaa tai murhetta. Meneminen pois, ajelehtiminen unohduksen kuiluun…

Enkö hyvänen aika antaisi mieluummin periksi kivulle ja tuskalle? Enkö luovuttaisi, kun elämän koettelemukset käyvät voimieni yli? Minkä ihmeen perusteella kehoittaisin kaveria kestämään ja olemaan Sanalle kuuliainen, kun jos hänen vaihtoehtonsa on haluamallaan turmeluksen tiellä kulkea taipaleensa loppuun ja voida ‘nauttia’ turmiostaan niin monin muodoin, kuin vain langennut, paha ihmisluonto keksiäkseen keinoja voi?

Enkä nyt tarkoita, että rangaistuksenpelko olisi syy toimia toisin. Mutta rakkaus on!

 

Kenenkään, joka on valmis ja halukas vastaamaan Pyhän Jumalan rakkauden tarjoukseen, EI TARVITSE SELITTÄÄ HELVETTIÄ POIS tai sen merkitystä muunnella siitä, mitä Sana kertoo sen olevan. Ellet ole valmis ja halukas syntiteiltäsi kääntymään, on asia toinen.

Kukahan sitten haluaa siellä synnissään rypeä mieluummin, kuin tarttua Taivaallisen Isän kutsuun pesettää syntinsä pois ja päästä takaisin yhteyteen hänen kanssaan?

No tietenkin se, joka on paha ja uppiniskainen ja haluaa mieluummin lihansa himoja noudattaa, kuin uhrata hetkellisen nautinnonhalunsa ja tarpeensa sen eteen, että luvassa on ikuinen hyvä elämä sen antajan kanssa ja tahtoo niskojaan nakata sille, että Pyhä rakkaudessaan on kaiken tehnyt puolestamme päästä eroon synnin ja kuoleman vallasta.

 

Joten. Onko helvetti ja jos, minkälainen se on?

Saatanaa ja hänen langenneita enkeleitään varten se valmistettiin, ei ihmistä. Se on, mutta kukaan ei siellä vielä ole. Se käy hyvin selväksi Ilmestyskirjasta.

Itse en arvaisi kehottaa ketään uskomaan näihin puheisiin siitä, että helvettiä ei ole, tai että se on vain kivuton poistuminen elämän näyttämöltä. Miksi ihmeessä siitä muutoin niin monin tavoin voimallisesti varoitettaisiin???

 

No, kukin vastaa omasta tontistaan. Osin oman ‘vakaumukseni’ vuoksi nyt tämän. Miten voisin sivusta katsoa, kun toisia talutetaan teloituspaikalle, jos olisin kerran voinut heitä huomauttaa, ettei sinne ole mikään pakko joutua.

Iloista viikonloppua.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: