Taivaan Lapsen Taival

Vapahtajani Jeesuksen jalanjäljissä

Joten siis

on December 23, 2016

Pyhä Rakas. Auta tämän pääni kanssa. Tiedät miten se rakentelee lavasteet toisensa perään, vaikkei vielä käsikirjoitustakaan ole, ei näyttelijöitä, ei ohjaajaa.

Tai ovathan ne. Sinulla. Mutteivät minulla. Eivät minun tiedossani huomisen askeleet yhtään sen selkeämmin, kuin tämänpäiväisetkään ja kuka kumma sitä nyt olisi arvata saattanut, että tämä päivä tällaisen muodon saa kantaakseen.

Joten siis. Ymmärrät hyvin, millaista energianhaaskuuta vaikuttaa se olevan, että tarmokkaana uumoilee ummet lammet, vaikkei seuraavaa hetkeäänkään tiedä.

Niinhän sitä välillä kuvittelee, että tietäisi ja arjen harmaassa monotoniassa se joskus näyttäytyy niin. Askel sivuun, kaksi eteen, käden nosto… ja toisto. Mutta silkkaa hulluutta on tuudittautua sen varaan. Yksi kaikkeuden keinahdus ja voivat jokainen askel ja kädenliike saada aivan toisen muodon ja sisällön, kuin kukaan olisi saattanut aavistaakaan.

Joten siis. Miten on. Hiven apua kiitos.

Kiitos siitä, että autat. Kiitos, että olet sinä, ei kukaan toinen sisimpäni arkeologi hellästi ja taiten, lohtua tuoden ja voiman antaen, joka kaiken kerrostuneen tuskan läpi ja kautta tuot aidoimman esiin.

Kiitos luottamuksesta varjelukseesi, joka tietää, että enkelisi kantaa jo siinä kohden, jossa ei edes jalkaansa kaiteelle tarvitse nostaa ja läpi synkimmänkin muistutat toivosta, jonka ripustit rakkaimpasi varaan.

Et minkään sellaisen, joka horjuu tai särkyy.

22.12.2016

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: