Taivaan Lapsen Taival

Vapahtajani Jeesuksen jalanjäljissä

Kohdata toinen?

on December 23, 2016

Oman elämäni maailmankaikkeuden herrana, vain yksin Pyhän valvovan ja ohjaavan sydämen kotina, olen kanssavaeltajani samanlaisen tavoittamattomissa, enkä milloinkaan voi tulla tuntemaan täysin hänen universumiaan.

Sen kaiken vastuun, vapauden, rujouden ja kauneuden vallitessa samaan aikaan, lomittain ja vuorollaan, vain tuhlaan energiaani jos toivon tai kuvittelen, että voisin jakaa maailmani, astua osaksi toisen kaikkeinpyhintä sielunmaisemaa.

Jokainen rakentaa omaa maailmaansa ja maailmankuvaansa sisimmästään käsin, joka ei milloinkaan ulkoisin keinoin, välinein, ponnistuksin voi tulla vastaamaan toisen vastaavaa. Ja jokaisella meistä on vastuu omassa maailmassamme poimia kasvuumme se, mikä tuo meidät lähemmä ydintämme ja lujittaa luottamustamme rakkauden kantavaan voimaan ja hyljätä se, mikä rapauttaa arvomme tai saattaa toimimaan tavoin, joka rumentaa kaiken sen hyvän, minkä elämä jokaiselle tarjoaa.

Jokaiselle. Sen muoto, maku, tapa ja ajankohta vain vaihtelee. Jäädäkö siis kohtaamansa pahan alle ja varjoon, vai nousta vastustamaan valheita, jotka ehkä pyrkivät omimman ihmiseni tukahduttamaan tai mukauttamaan siihen harmaaseen massaan, joka laiskuuttaan tai pahuuttaan ei vaivaudu kantamaan vastuutaan, vaan erinäisiin verukkeisiin vedoten koettaa päästä ikäänkuin missä aita on matalin ja kuvittelee, ettei moisen valinnan seurauksia itse joudu kohtaamaan.

“Kun kaikki muutkin…”

Ole sinä sinä. Minä tahdon tulla tietämään kuka olen minä ja olla sitä, mitä ei täällä yksikään toinen voi milloinkaan ja tulla tuntemaan sinuakin, mutta kantaa vastuun vain omasta maailmankaikkeudestani.

19.12.2016

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: